Voor ondernemers

Als zelfstandig uitvaartondernemer kunt u lid worden van de Requiem Coöperatie. De Requiem Coöperatie biedt u als organisatie vele voordelen. Hierbij kunt u denken aan netwerkactiviteiten, inkoopvoordelen, internetmarketing en vernieuwende producten en diensten. Al onze leden zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun professionaliteit en kwaliteit. Om lid te worden hanteren wij een aantal kwaliteitseisen waaraan uw bedrijf moet voldoen. Wanneer uw postcodegebied nog vrij is bespreken wij deze graag met u in een persoonlijk gesprek.

 

Indien uw bedrijf aan de eisen en voorwaarden voldoet en u zich herkent in onze werkwijze mag u het logo van de Requiem Coöperatie op uw website voeren. Hiermee kiest u voor de zekerheid en de betrouwbaarheid van een netwerk maar bovenal voor een solide uitstraling die garant staat voor een vergroting van uw naamsbekendheid binnen uw eigen regio.

 

Wanneer u interesse heeft in een mogelijke aansluiting bij de Requiem Coöperatie kunt u een mail sturen naar info@requiem.nl. Telefonisch zijn wij te bereiken op nummer 088-550 5555.