Van der Spek Uitvaart

Van der Spek Uitvaart

Wat we zeggen, maken wij ook waar

‘Al vijf generaties lang is Van Der Spek Uitvaartverzorging een integere, betrouwbare, deskundige en zorgzame partner. Onze naamsbekendheid in de regio groot Rotterdam is groot, mede dankzij positieve mond-tot-mond reclame. Maar hoe goed onze dienstverlening ook is, dagelijks wordt bekeken hoe we onze kwaliteit nog meer kunnen verbeteren. Zo zijn we in staat om nabestaanden elke uitvaart weer die persoonlijke aandacht te garanderen die bij ons centraal staat. Elke uitvaart dient met zorgvuldigheid en betrokkenheid plaats te vinden. Dat begint bij de voorzorg, waarbij wij mensen op verzoek uitgebreid informeren tijdens een voorbespreking. Tevens bieden wij hulp na de uitvaart. Die reikt verder dan het regelen van een grafmonument, de asbestemming of het vervaardigen van een dankbetuiging. Voor emotionele nazorg of financiële afwikkelingen na een overlijden beschikken wij over complete expertise.

De dagen voor en tijdens de uitvaart kunnen nabestaanden er op rekenen dat vrijwel alle kenbaar gemaakte wensen, binnen de gestelde grenzen van de branche en wetgeving, worden waargemaakt. Van Der Spek heeft daartoe faciliteiten op meerdere vestigingen in de regio beschikbaar. Al generaties lang is onze uitvaartonderneming toonaangevend. Innovatie is ons niet vreemd, zo waren wij pioniers op het gebied van alternatief rouwvervoer, drukwerk, kleding en het gebruik van multimediale toepassingen. Met name de inzet van nieuwe technologieën zorgt voor een andere beleving van de uitvaart én het rouwbezoek. Denk aan een fotopresentatie van het leven van de overledene; deze biedt herkenning en gespreksstof. Natuurlijk dragen wij op basis van onze expertise, graag suggesties en mogelijkheden aan, maar het is voor ons net zo uitdagend om te kijken of wij aan ideeën van nabestaanden kunnen voldoen. We zullen niet zo snel nee zeggen.’

“Wij zijn uiterst tevreden Van Der Spek gekozen te hebben voor de verzorging van de uitvaart; bewondering voor het inlevingsvermogen, geduld en medeleven. Alles tot in de puntjes geregeld. Heel veel lof. Jullie waren geweldig in het advies, de zorg, steun en warmte.”

“Wij hebben jullie betrokkenheid tijdens de gehele verzorging rondom het overlijden en de uitvaart als zeer warm ervaren. Aan alle wensen is tegemoet gekomen. Ik kan niet anders zeggen: “Een compliment voor jullie medewerkers.”

< Terug naar overzicht


Fascinatio Boulevard 822
2909 VA Capelle aan den IJssel
Telefoon: 010-4479900

Website: 
www.vanderspekuitvaart.nl