Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding

Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding

Wij kijken niet op de klok

Dat onze uitvaartonderneming uitsluitend uit vrouwen bestaat, is niet toevallig. Het blijkt dat families er bewust voor kiezen om de uitvaart door vrouwen te laten uitvoeren. Wij durven namelijk ons gevoel meer aan te spreken en zijn in staat ons in te leven. Het staat lijnrecht tegenover de ouderwetse, mannelijke begrafenisondernemer. Die kwam binnen met een ernstige blik en wat volgde was een zakelijk, onpersoonlijk gesprek.

Wij hebben aandacht voor de mensen. Dat maakt ons gek genoeg bijzonder terwijl dat toch normaal moet zijn? Wij kijken niet op de klok en doen wat nodig is op het moment. Niet alles hoeft in één keer. Mensen zijn vaak moe en emotioneel, er komen zo veel vragen naar boven, dus wat morgen nog beslist kan worden, gebeurt dan. Wel houden wij vrijwel dagelijks contact en zorgen we zoveel mogelijk voor een vast, vertrouwd gezicht en aanspreekpunt. Zo leidt de omgang met een familie in korte tijd tot een vertrouwensband. Een band die verder kan reiken dan de periode van de uitvaart alleen.

Tijd en aandacht voor mensen betekent ook een goede nazorg. Rouw gaat immers over verlies en het is niet ongewoon als daarbij oude verliezen naar boven komen. Onze rouwbegeleidsters zorgen desgewenst voor passende rouwbegeleiding.

< Terug naar overzicht


Herenweg  92
2101 MP Heemstede
Telefoon: 023-5310238

Eksterlaan 104
2026 XJ Haarlem
Telefoon: 023-5310238

Website: 
www.brokkingenbokslag.nl