Persoonlijk Requiem

Op Persoonlijk Requiem kunt u een condoleance plaatsen om de overledene te herdenken. Dit kan een tekst, foto, tekening of herinnering zijn. Van alle berichten kan later, wanneer de familie dat wenst, een Herinneringsboek worden samengesteld. In het Herinneringsboek kunnen naast deze condoleances ook foto’s en teksten van de uitvaart worden opgenomen. Hierdoor ontstaat een tastbare herinnering aan de overledene.

Persoonlijk Requiem wordt al direct na het overlijden actief en is toegankelijk via een code die met de rouwkaart wordt verspreid.

‘Samen met mijn familie beschouw ik het Herinneringsboek als een buitengewoon aandenken en ik kan mij geen meer betrokken en sympathieke organisatie voorstellen dan die van u. Jullie redacteur was buitengewoon behulpzaam. Dankzij jullie kunnen we nu onze Maria op de best mogelijke manier gedenken. Ik kan jullie daar niet genoeg voor bedanken’.

Aanvullende informatie

Naast de mogelijkheid tot het plaatsen van een condoleance biedt Persoonlijk Requiem belangrijke informatie over de uitvaart, zoals route-informatie, fotomateriaal van de locaties en eventuele wensen van de familie. Tevens bestaat de mogelijkheid om bloemen te bestellen voor bij de uitvaart en om contact te leggen met de uitvaartondernemer.

Voorbeeld Persoonlijk Requiem

Bezoek het Persoonlijk Requiem van

Naam:
Code:
Inloggen
Download brochure Persoonlijk RequiemDownload brochure Persoonlijk Requiem