Over de Requiem Coöperatie

  De Requiem Coöperatie is het landelijk netwerk van de beste lokale uitvaartbedrijven. Deze bedrijven kenmerken zich door een persoonlijke aanpak, een transparante wijze van werken en maximale keuzevrijheid. Het zijn ondernemers met een hart voor mensen en tijd voor nabestaanden. Waarbij deskundigheid en professionaliteit gewaarborgd zijn.

  De Requiem Coöperatie is meer…

  De Requiem Coöperatie biedt u ook vernieuwende producten en diensten.

  Persoonlijk Requiem: Een besloten condoleance register ingericht na het overlijden van uw dierbare. Voor de nabestaanden is steun zeer belangrijk. Zij worden binnen het condoleance register gesteund door de geplaatste herinneringen en condoleances. De nabestaanden kunnen hier later een Herinneringsboek van maken. Ook vindt u hier meer informatie over de uitvaart zoals foto’s van de locaties en route informatie.

  Een Herinneringsboek voor de nabestaanden. Hierin worden alle berichten over de overledene, foto’s en tekeningen gebundeld tot een prachtige tastbare herinnering.

  De Thuiswinkel Stille Herinneringen waar u vanuit de beslotenheid van uw eigen huis een keuze kunt maken uit diverse artikelen van door ons geselecteerde leveranciers. Hierbij kunt u denken aan gedenksieraden, urnen, boeken en andere gedenkproducten.

  toBe, “Het tijdschrift dat met u meeleeft”,  wordt u gratis aangeboden door alle Requiem ondernemers. U kunt zich tevens abonneren via www.tobemagazine.nl.