Producten

  De laatste jaren zijn er steeds meer bijzondere producten verkrijgbaar voor een mooi afscheid van de allerkleinsten: mandjes, kistjes, kaartjes, kleertjes en monumentjes. Veelal gemaakt door pioniers en kunstenaars die geraakt werden door het ontbreken van deze waardevolle elementen bij het afscheid nemen van de kleinste kindjes.

  De bij Requiem aangesloten ondernemers weten hoe belangrijk het voor jonge ouders is om hun kindje de laatste dagen voor de uitvaart in een mooi mandje en in kleine kleertjes dichtbij zich te houden.

  Op dit deel van de Requiem Kleinsten staan alleen producten waar wij als organisatie zelf achter staan. Producten van hoge kwaliteit die met liefde zijn gemaakt. Deze producten kunt u bestellen via de link naar de leverancier of via de Requiem Kleinsten ondernemer.

  Wiegekindje
  Wiegekindje heeft een speciale collectie van kistjes, korfjes en kleertjes in neutrale, zachte of frisse kleurtjes, (bijpassende) babyrouwkaartjes, herinneringendoosjes, urntjes en grafplaatjes en materialen om te herdenken. Zoals ook bij een babyspeciaalzaak, kunnen ouders kiezen voor benodigdheden in één kleur en met één decoratie of in verschillende kleuren en decoraties.
  www.wiegekindje.nl

  Prematuur
  Prematuur.nl heeft een uitgebreide collectie babykleding, al verkrijgbaar vanaf ong. 24 weken zwangerschap. Rompertjes zijn er al vanaf 22 weken zwangerschap. Kindermandjes heeft de meest uitgebreide collectie mandjes en kistjes. www.prematuur.nl en www.kindermandjes.nl

  Henk Boerland
  Kindermandjes met de meest warme en vriendelijke uitstraling. Bekleding: ongebleekte katoen met matrasje, gevuld met milieu vriendelijke ruwe katoen.
  www.henkboerland.nl

  Wikkelgoed
  Als je afscheid nemen moet... een stevige, helemaal ovale mand van wilgentenen met binnenin de zachte, lichte bekleding van schapenwol, flanel en de wade van zijde. Alles puur natuur.
  www.wikkelgoed.nl